Fotograf?
Har du været fotograf i mere end et år? Har du styr på hvad du laver? Så søger vi dig!

Hvem er vi?
Vi er et foto- og videobureau, som samarbejder med bilforhandlere, for at skabe nogle eksklusive billeder og videoer til dem, som skiller sig ud fra det salgsmateriale man normalt ser på bilbaser osv. Vi er en virksomhed, som sætter stor fokus på at være serviceminded og innovative.

Vi søger løbende nye freelance fotografer. Pt. Søger vi freelance fotografer til følgende områder:

  • Hele Sjælland
  • Hele Fyn
  • Nordjylland
  • Sydjylland

Hvad kommer du til at lave?
Som fotograf hos LaAmir, vil din primære opgave bestå i at kontakte bilforhandlere, aftale tid, fotografere bilerne samt levere billeder + videoer til vores redigeringsteam. Tidligere erfaring med bilfotografering er ikke et must. Oplæring vil finde sted.

Hvem er du?
Det er vigtigt at du som person er detaljeorienteret og præsentabel i din fremtræden. Da vi er i et servicefag er det vigtigt, at du er præsentabel i din fremtræden. Det er vigtigt at du har lidt kendskab til biler og de forskellige modeller, da arbejdet i høj grad indebærer at du kan sætte fokus på specielle og unikke detaljer ved netop den bilmodel.

Hertil er det vigtigt at du:
• er momsregistreret
• har egen bil samt relevant foto- og videoudstyr
• selvstændig, fleksibel og pligtopfyldende

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde dig et meget spændende job. Som freelancefotograf hos LaAmir, har du mulighed for at selv sammensætte dit arbejde, på en måde så du kan yde dit bedste. Løn efter overenskomst.

Tiltrædelse?
Vi indkalder til samtaler løbende.

Ansøgning / kontaktperson:
Kort ansøgning samt CV skal sendes til mortada@laamir.dk

For spørgsmål kan du kontakte Mortada Sarheed på Mortada@LaAmir.dk eller på +45 25 72 24 22