Her kan du læse ofte stillede spørgsmål

Tilbyder i kun billeder?
Nej, LaAmir tilbyder både at lave eksklusive billeder og videoer. Du kan se eksempler på vores arbejde under menu punktet Galleri

Hvor hurtigt bliver bilen fotograferet?
Vi bestræber os på at fotografer og levere billeder og videoer maks. 3 dage efter at aftalen er kommet på plads. Dog afhænger det også meget af din tid og vejret. Allerede samme dag som afgivet ordre vil du blive kontaktet af fotografen, for at aftale tid til fotosessionen.

Hvordan efterbehandles billederne?
LaAmir har et dygtigt team af professionelle grafikere, som sidder klar til at efterbehandle billeder og videoproduktionen, så de kan blive flotte og skarpe. Efterbehandlingen er med til at få bilerne til at skille sig ud og tiltrække kunderne.

Hvor lang tid tager en fotosession?
Afhængige af bilen og vejret, vil en fotosession tage imellem 15-25 minutter.

Hvordan leveres billederne?
2 dage efter fotosessionen vil alle billeder og videoer blive leveret igennem vores kundeplatform, i JPEG / AVI filformat. I vores kundeplatform ligger alle billeder klar, lige til at blive downloadet, så i kan bruge dem i jeres markedsføring. LaAmir kan også levere alle billeder og videoer, direkte i jeres systemer, hvis dette ønskes.

Hvad skal jeg gøre inden fotosessionen?
Det er vigtigt at bilen er rengjort, både indvendigt og udvendigt. Afhængigt af bestillingstypen, skal bilen enten være stillet i det område, hvor der ønskes fotograferes eller på jeres parkeringsplads, klar til at blive kørt ud til en flot lokation i nærheden. Efter du har bestilt en fotosession, vil vi sendes vores forhandler-guide, med yderligere info om hele processen.

Hvordan bliver slut resultatet?
Hvis det er billeder du har bestilt, vil du få leveret 6-12 billeder. Hvis det er video du har bestilt, så vil det være en video der varer imellem 1-1,5 minut. Videoen og billeder viser bilen fra forskellige vinkler, både udvendigt og indvendigt. Vi sætter også stor fokus på unikke detaljer ved bilen, det kan være fælge, rat, gearknop, udstødningsrør eller andre unikke detaljer ved netop den model.

Hvor skal bilen holde?
Omgivelserne spiller en meget stor rolle, for det endelig resultat. Derfor er det meget vigtigt at bilen holder et sted, hvor der er god plads, til at fotografen kan bevæge sig frit omkring den. Det er også vigtigt at der ikke er nogle forstyrrende elementer rundt omkring bilen, da det kan påvirke det endelig resultat.

Tilbyder i rabat hvis det er mere end én bil der skal fotograferes?
LaAmir tilbyder mængderabat, hvis du bestiller fotosession til mere end 3 biler. Dog er det vigtigt at alle biler kan fotograferes samme dag og på samme lokation. Kontakt os, for at høre hvilke rabat vi kan lave til dig som forhandler.

Tilbyder i også foto- og videosession for private?
Ja, vi kan sagtens hjælpe med eksklusive videoer og billeder til dig som privat. Det er noget materiale, som kan hjælpe dig med at sælge bilen eller til brug i anden sammenhæng. Brug vores kontakt formular, så vil vi lave et tilbud til dig.

Har du stadig ikke fået svar på dit spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, brug formularen herunder, og vi vil besvare din mail indenfor 24 timer.