5 tips og tricks til bedre bil billeder

Tips og tricks til bedre bil billeder

  1. Godt kamera

En vigtig ting, når der skal tages gode billeder og videoer af en bil egnet til salgsannoncer, er selvfølgelig selve kameraet. Det er dog ikke et must at have et dyrt, godt og eksklusivt kamera til at kunne tage billederne og videoerne med, men det er helt sikkert en ting der vil hjælpe dig med at få det bedst mulige resultat!

  1. Husk at tænke på baggrunden

Det er vigtigt at huske, at det er bilen der skal være i centrum på billedet. Det er derfor helt essentielt at vælge en baggrund, der ikke tager opmærksomheden væk fra den egentlige stjerne – bilen.Tværtimod skal man vælge en baggrund, med rolige omgivelser, der både giver en stemning til billedet, men også sørger for at fremhæve bilen. Man skal derfor hele tiden huske på, at det er bilen der skal være i fokus!

  1. Jo mere naturligt – jo bedre

Husk at miljøet skal afspejle bilen på bedst mulig vis! Et naturligt miljø vil altid klæde den eksklusive bil. Du skal derfor overveje hvilket naturligt miljø, der vil klæde bilen. En ferrari eksempelvis, fortjener en landevej med flot natur i baggrunden og en Bugatti fortjener en motorvej at skydes på. Naturligt miljø er altid vigtigt!

  1. Sollys

Sollys er vejen frem til ethvert smuk billede – specielt også billeder af biler. Der er intet professionelt lysudstyr der kan hamle op med naturrigt sollys. Derfor er det vigtigt at udnytte solen, mens den er fremme.

  1. Redigering

Ikke kun selve processen når billederne bliver taget er vigtig, men også processen efterfølgende! Redigeringen kan være altafgørende for billedernes endelige resultat og få justeringer, kan få billederne til at skille ud, faktisk til at blive helt perfekte. Rederingen er altså en ligeså vigtig del af processen som selve fotograferingen.

ELLER

Du kan fortsætte med det, som du er bedst til… at sælge biler og overlade alt fotograferings arbejdet til os. Så skal vi nok levere professionelle og eksklusive billeder samt videoer af din bil!

Vores bil billeder og videoer er i topklassen. Vores bilfotograf tager højde for alle disse faktorer, som kan påvirke det endelige resultat af bil billederne og videoerne.

Få et gratis og uforpligtende tilbud